Kvitt deg med smålån – bli en gladere hundeeier

Mange nordmenn, både hundeeiere og andre, sliter med gjeld. Et av problemene er ofte at man har flere smålån, for eksempel flere kredittkort eller forbrukslån. Når hvert lån har månedlige avdrag, kan det fort bli store beløp. Men ved å refinansiere kan du både gjøre det enklere og rimeligere å ha gjeld.

Oversikt og lavere avdrag

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån som betaler ned alle de gamle lånene. Som regel vil refinansieringslånet ha rimeligere renter, og ofte lengre nedbetalingstid. Du blir dermed kvitt de dyre forbrukslånene, og selv om lånebeløpet fortsatt er det samme, blir de månedlige avdragene lavere. Dermed får du en bedre økonomi. Når du bare skal betale ett avdrag i måneden, får du også bedre oversikt. Dette er kanskje viktigere enn noen gang, nå som prisene på det meste stiger og det kan være vanskelig å holde kontroll over utgiftene. Sammenlign flere banker når du skal søke om refinansiering av smålån, slik at du får et lån som passer perfekt for deg og din livssituasjon. Du kan skaffe deg både bedre nattesøvn og bedre helse når du refinansierer gjelden din.

Betalingsproblemer sliter på helsa

Betalingsproblemer kan føre til store bekymringer, som igjen kan gå utover den psykiske helsen. Og når man sliter psykisk, er det verre å motivere seg for å være aktiv, enten det gjelder å trene eller gå tur med hunden. Refinansiering kan bidra til å redusere bekymringene, og dermed gjøre deg til en gladere person. Det kan igjen gjøre deg mer aktiv og dermed gjør du hunden din glad. For alle hunder elsker å ha en glad eier som tar dem med på lange, spennende turer. Refinansiering kan altså gjøre livet lettere og gladere både for deg og hunden din. Og pengene du sparer kan kanskje komme din firbeinte venn til gode i form av litt ekstra mat eller hundeutstyr.

azonbooster