Seniorvennlige hundeparker

Hvis du er en hundeeier som har nådd pensjonsalderen, vet du hvor viktig det er å holde seg aktiv og sosial. Men det er ikke alltid lett å finne steder som er tilpasset dine og din firbente venns behov. Derfor snakker vi litt om noen av de beste hundeparkene i Norge, eller spesielle tilbud for seniorer gjennom Heisenior.no sin nettside

Hvilke hundeparker bør du sjekke ut?

Nettsiden Heisenior.no har mange rabatter og noen ganger or ting til din hund. Det finnes mange flotte hundeparker i Norge, men her er noen av våre favoritter som du kan besøke med:

  • Hundehagen i Frognerparken i Oslo: Dette er en stor og populær hundepark som ligger i et av de mest sentrale områdene i byen. Her kan du og din hund møte mange andre hunder i alle størrelser og raser, samt nyte den vakre utsikten over parken.
  • Hundesonen i Bergen: Dette er en nyåpnet hundepark som ligger i nærheten av Fantoft stasjon. Her kan du og din hund boltre dere på et stort gressområde med ulike hinder og leker, samt benytte dere av de fine turstiene i skogen. Hundeparker i Bergen er et bra tilbud, for hundeeiere, som elsker sin hunder.
azonbooster