Hunder og katter

 

Ofte ses katt og hund på som de ekte erkefiendene. Men i mange situasjoner kan dyrene leve side om side, også i et hjem hvor de begge er menneskets beste venner. Den ene en selvstendig og kjær innekatt, mens den andre er en livlig og lydig tur-hund. Samtidig respekterer den andres soner og kan leve fint med hverandre.

Ofte snakker man om å krangle som hund og katt, og refererer gjerne til søsken som krangler om alt mellom himmel og jord. Selv om man er uenig om det meste, betyr det ikke at man ikke er glade i hverandre. Det betyr bare at man tilbringer masse tid sammen.

Familier som har både hund og katt observerer at de både kan krangle som busta fyker, men også respektere hverandre og til og med like hverandre. Noen kan dressere dem opp til å ikke gyve løs på hverandre, mens i andre situasjoner skjer det naturlig.

Både hunder og katter har en hale. Men det som betyr at den ene er glad og fornøyd, betyr for den andre at den er truet og sint. Derfor kan de misforstå hverandres signaler. Derfor er det alltid like spennende å se om kjæledyrene går sammen.

azonbooster